In de Herfst

Herfst in Silltal

Beleef de Herfst in Zweden en ervaar de prachtige nazomer met aangename temperaturen en lange avonden. Ontdek in het najaar vanuit de woning de prachtige en ongerepte natuur van Sillebotten en Glaskogen met schitterende herfstkleuren temidden van uitgestrekte bossen en verstilde meren in zuid Varmland.

Activiteiten in de Herfst:
● Wandelen langs een van de vele wandelroute's
● Vissen op het meer Ostra Silen
● Fietsen en Biken in de bosrijke omgevingHerfstkleuren

Vanuit de woning en vanaf het terras ziet u het prachtig kleurenspel van de najaarszon op het meer en op de rotsen. Aan de overkant van het meer tekenen de gele en rode herfstkleuren van de berkenbomen zich af tegen de donkere naald bossen. De groene eilanden in het Ostra Silen meer veranderen langzaam naar gele en rode kleurtinten. Ganzen en andere watervogels verzamelen zich in dit geweldige natuurgebied voor de jaarlijkse tocht naar het zuiden.

Genieten van de rust

U wandelt vanuit de woning de bossen in of langs de oevers van het meer om de fraaie herfst kleuren van dichtbij te bewonderen. Door het  droge landklimaat is het heerlijk lang nazomeren in Zweden. Hier kunt u in het najaar genieten van aangename temperaturen en een prachtig uitzicht over een fraai kleurenlandschap waarin de natuur zich opmaakt voor het volgende jaargetijde. En natuurlijk is het najaar ook een goede tijd om te vissen op het meer.

Bosvruchten

In het bos achter de woning groeien paddestoelen, bramen en bosbessen in overvloed om te plukken. In de herfst kunt u tijdens uw verblijf wandelen, varen, vissen en golfen. Of een uitstapje maken naar het vlakbij gelegen Glaskogen natuurreservaat. Na een dag genieten van alles wat de omgeving u te bieden heeft kunt u heerlijk uitrusten in de woning om bij de gezellige houtkachel uw plannen voor de volgende dag te maken. Uiteraard is de sauna met uitzicht over het meer ook een prima ontspanning.

Naar prijs & Reserveren >> 

Volgende pagina >> 


Contactgegevens

Vakantiehuis, Silltal-Zweden | Postbus 6081 9702 HB Groningen | Email: info@silltal.com   | Tel: 0031-(0)6 490 384 82

Uw aanvraag voor vakantiehuis - Silltal:

* Verplichte velden

Herfstvakantie in Zweden


Contact

Voor meer informatie over onze vakantiewoning, beschikbaarheid of reservering kunt u ons altijd bellen of mailen, u krijgt zo snel mogelijk bericht van ons.


Vakantiehuis Silltal, Zweden
(Talo en Jeanet)
Postbus 6081
9702 HB Groningen 

Mobiel: 0031 (0)6 490 384 82 
Telnr:   0031 (0)50 314 5363 
Email: info@silltal.com 

Contact opnemen

Bel ons via 06 490 384 82 voor meer informatie of maak gebruik van het contactformulier.


nl de