In de Winter

Wintervakantie

Beleef de winter in Zweden en ontdek een ander soort wintersportvakantie. Ontdek de rust, de ruimte en de prachtige omgeving vanuit de comfortabel ingerichte woning met uitzicht over het bevroren meer Östra Silen en het omringende winterlandschap.Voor een winterwandeling stapt u vanuit de woning de bossen in of bindt u de ski’s onder voor een langlauftocht over de wit besneeuwde bospaden, of maakt u een tocht over het ijs naar een van de verstilde eilandjes in het bevroren meer voor de woning. Wanneer u wilt skiën in de omgeving kunt u gebruik maken van de skipistes bij Årjäng en Edleskog of Valfjället. 
Winteractiviteiten: 
● Schaatsen, Wandelen, IJsvissen
● Skieen, Langlaufen
● Huskytocht, Sneeuwscooter

Winterpret

Winterpret is er voor iedereen en bij de woning zijn sleetjes aanwezig om van de heuvel af naar beneden te glijden. Of beleef de ervaring van ijsvissen op het bevroren meer door een zelf geboord gat in het ijs, de hiervoor benodigde materialen zijn in de woning aanwezig. Vaak komen de dieren uit het nabijgelegen Glaskogen natuurreservaat in de buurt van de woning. Sporen in de sneeuw van elanden, reeën, vossen en hazen geven hun route aan, een sporenboek is aanwezig in de woning. Uiteraard is een uitstapje naar het Glaskogen natuurreservaat ook zeer de moeite waard en is de kans om dieren en sporen tegen te komen er nog veel groter. Na een dag vol indrukken en winterpret kunt u uitrusten bij de gezellige houtkachel of is een verblijf in de sauna eveneens een geweldige afsluiting van een winterse dag.

Naar prijs & Reserveren >> 

Volgende pagina >> 

Contactgegevens

Vakantiehuis, Silltal-Zweden | Postbus 6081 9702 HB Groningen | Email: info@silltal.com  | Tel: 0031-(0)6 490 384 82

Uw aanvraag voor vakantiehuis - Silltal:

* Verplichte velden

Wintervakantie in Zweden

Contact

Voor meer informatie over onze vakantiewoning, beschikbaarheid of reservering kunt u ons altijd bellen of mailen, u krijgt zo snel mogelijk bericht van ons.


Vakantiehuis Silltal, Zweden
(Talo en Jeanet)
Postbus 6081
9702 HB Groningen 

Mobiel: 0031 (0)6 490 384 82 
Telnr:   0031 (0)50 314 5363 
Email: info@silltal.com 

Contact opnemen

Bel ons via 06 490 384 82 voor meer informatie of maak gebruik van het contactformulier.


nl de