Over ons:

Al jarenlang is Zweden onze favoriete vakantie bestemming en reizen we veel door Zweden. In 2002 kochten we een mooi gelegen stuk grond op een heuvel aan de rand van een bos aan het meer Ostra Silen. Hier, aan eind van onze toegangsweg hebben we er zelf een huis op laten bouwen. 

Unieke locatie:

Zodra wij na onze reis bij Silltal aankomen en uit de auto stappen ervaren wij meteen de rust van de overweldigende natuur. In het huis en vanaf de ruime veranda genieten we elke dag van het prachtig vrije uitzicht op het meer en de wijde omgeving. Het huis is comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. In de herfst, winter en voorjaar zorgt de houtkachel voor een aangename sfeer in de woonkamer. Vanuit de woning stap je zo de natuur in en vanaf juli zijn we graag in het bos op zoek naar cantharellen en bosbessen en bereiden we deze heerlijke bosvruchten bij het eten. We wandelen graag in de bossen achter het huis of in het nabijgelegen Glaskogen natuurreservaat. Varen op het meer en een picknick op een van de eilanden in het meer Ostra Silen is ook een van onze favoriete bezigheden. In de winter genieten wij van de sneeuw, het wandelen in de bossen en van de overige winteractiviteiten zoals ijsvissen en langlaufen. Vakantiehuis Silltal is prachtig gelegen in de vrije natuur, hier is het nog zo intens donker dat op heldere avonden duizenden sterren zijn te bewonderen. Of soms de maan die weerkaatst in het wateroppervlak van het meer. Na een heerlijke ontspanning in de sauna is er niets fijner om vanaf het terras hiervan volop te genieten...... 

Contact

Voor meer informatie over onze vakantiewoning, beschikbaarheid of reservering kunt u ons altijd bellen of mailen, u krijgt zo snel mogelijk bericht van ons.


Vakantiehuis Silltal, Zweden
(Talo en Jeanet)
Postbus 6081
9702 HB Groningen 

Mobiel: 0031 (0)6 490 384 82 
Telnr:   0031 (0)50 314 5363 
Email: info@silltal.com 

Contact opnemen

Bel ons via 06 490 384 82 voor meer informatie of maak gebruik van het contactformulier.


nl de